antivirus antibacterieel antischimmel

Maak gedeelde ruimtes coronaproof met onze UVC-desinfectiesystemen

Hoe uw nieuwe normaal er ook uitziet, hygiëne op de werkvloer en in publieke ruimtes is belangrijker dan ooit. Wilt u medewerkers, klanten en andere bezoekers optimaal beschermen? Dan moet u de kans op coronabesmetting minimaliseren.

Vele onderzoeken hebben bewezen dat UVC-licht allerlei bacteriën, schimmels en (corona)virussen kan doden. Daarom zijn onze desinfectie systemen - uitgerust met Philips UVC-lampen - een uitstekend hulpmiddel om uw gedeelde ruimtes veiliger en gezonder te maken.

Uvc-desinfectie-systemen worden wereldwijd ingezet om coronaverspreiding tegen te gaan

De kracht van UVC-licht

UVC is de kortste golf in het spectrum van ultraviolet licht. Deze golven zijn in staat om celwanden te doordringen en het DNA van micro-organismen kapot te maken. Bij blootstelling aan de juiste dosis UVC-licht raken virussen, bacteriën en schimmels beschadigd of gedeactiveerd, waardoor ze zich niet kunnen voortplanten en geen schade meer aanrichten.

Ventilatie-unit met ingebouwde uvc-lampen van philips: topdesign, topprestaties

Correcte installatie is extreem belangrijk

UVC-licht is zeer effectief tegen virussen, maar bij verkeerd gebruik ook schadelijk voor mensen. Dat is niets om van te schrikken, wel iets om rekening mee te houden. De lampen moeten op de juiste plek worden opgehangen, op de juiste sterkte worden ingesteld en natuurlijk op de juiste manier worden gebruikt. Om de beste setup voor ontsmettingssessies te berekenen, houden we onder andere rekening met het bereik van de UVC-armaturen, de hoeveelheid objecten en mensen in de ruimte en hoe vaak een ruimte wordt gebruikt. Voor complexe calculaties gebruiken we 3D-simulatiesoftware.
Onze UVC-desinfectiesystemen kunnen op allerlei plekken worden ingezet

Onze UVC-desinfectiesystemen

Direct contact met UVC-licht moet worden vermeden. Daarom zijn al onze open systemen voorzien van een bewegingssensor, die de armatuur automatisch uitschakelt wanneer er iemand in de ruimte is. Ook klinkt er een monotone piep en knippert er een rood lampje wanneer de lampen aanstaan. Zo worden omstanders duidelijk gewaarschuwd.

B Air V2

Luchtzuivering

B Air V2
De B Air V2 is onze luchtdesinfectie-unit met twee ventilatoren en twee ingebouwde UVC-lampen. Lucht wordt in de unit langs de lampen gezogen en zo gereinigd. Vervolgens blaast de B AIR V2 schone lucht de ruimte in. De unit verwerkt 117m3 per uur.

B Hybrid

Luchtzuivering + oppervlaktereiniging

B Hybrid
Met de B Hybrid worden ruimtes optimaal gereinigd. Deze armatuur heeft een interne ventilatie-unit én een UVC-lamp aan de buitenkant. Hierdoor wordt de lucht in een ruimte virusvrij gemaakt en worden oppervlaktes gedesinfecteerd. De unit verwerkt 117m3 per uur en desinfecteert 22m2 contactoppervlak in 25 minuten.

B Direct

Oppervlaktereiniging

B Direct
Deze B Direct-armatuur heeft 1 UVC-lamp en kan oppervlaktes in ruimtes tot 22 vierkante meter binnen 25 minuten desinfecteren.

Direct II

Oppervlaktereiniging

Direct II
De B Direct II is uitgerust met 2 UVC-lampen, waardoor deze armatuur oppervlaktes in ruimtes tot wel 38 vierkante meter binnen 25 minuten desinfecteert.

Neem contact op voor meer informatie

Solid Install B.V.
Kabelweg 94
2371 DX Roelofarendsveen
Routebeschrijving